FUEGO 32FG3705L19T

fuego 32fg3705l19t

Shifra: 84052709
0 komente  0 komente
 •  Përmasat: 32" (81 cm)
 •  Rezolucioni: HD Ready (1366 x 768)
 •  Smart TV, Web Browser
 •  Frekuenca: 100 Hz
 •  Marrësi:DVB-T2 / C
 •  3 x HDMI; 2 x USB; 1 x Scart; Optical
 •  Zëri: 10 W
 •  Wi-Fi
 •  Garancia: 1 Vite
199,00
EUR çmimi actual
Çmimi i rregullt me TVSH të kalkuluar.
Produkti gjendet në

Pajisje shtesë

Komente (0)

shkruaj komentin tënd

I nderuar vizitor, ky formular dedikohet vetëm për komente që kanë të bëjnë me produktin, cilësinë e tij, funksionalitetin dhe eksperiencën tuaj me të. Për çfarëdo pyetje dhe informate lidhur me produktin ose komente që nuk kanë të bëjnë me produktin dërgoni email.

Emri juaj:


Komenti yt:

Vleresimi: Keq            Mirë

Shënoni kodin më poshtë: