LENOVO IDEAPAD 320-151AP N3350 4GB/500GB

lenovo ideapad 320-151ap n3350 4gb/500gb

Shifra: 84052724
0 komente  0 komente
 •  CPU: intel celeron n3350
 •  HDD: 500 GB
 •  RAM: 4 GB
 •  VGA: Intel Graphics card
 •  Ekrani: 15.6 ''
 •  Rezolucioni: 1366X768
 •  DVD ±RW
 •  Bluetooth 4.0
 •  1X10/100 Ethernet, 802.11 B/G/N
 •  2XUSB 2.0, 1X USB 3.0
 •  Garancia: 1 Vit"" "
289,00
EUR çmimi actual
Çmimi i rregullt me TVSH të kalkuluar.
Produkti gjendet në

Pajisje shtesë

Komente (0)

shkruaj komentin tënd

I nderuar vizitor, ky formular dedikohet vetëm për komente që kanë të bëjnë me produktin, cilësinë e tij, funksionalitetin dhe eksperiencën tuaj me të. Për çfarëdo pyetje dhe informate lidhur me produktin ose komente që nuk kanë të bëjnë me produktin dërgoni email.

Emri juaj:


Komenti yt:

Vleresimi: Keq            Mirë

Shënoni kodin më poshtë: