LENOVO TB-7304F 1.3GHZ/1GB/8GB

lenovo tb-7304f 1.3ghz/1gb/8gb

Shifra: 84052728
0 komente  0 komente
 •  Android: Nougat
 •  Ekran: 7" IPS
 •  Rezulucioni: (1024 x 600) pixels
 •  Cpu: 1.3 GHz Quad - Core
 •  Kamera: 2 MP-Primare
 •  Memorje e mbrendhsme: 8GB, 1 GB Ram
 •  MicroSD, deri ne 128 GB
 •  Bateria Li-ion 3450 mAh
 •  Bluetooth v4.0, microUSB v2.0, NFC
 •  MP3/WAV/eAAC+/AC3/FLAC player
 •  Wi-Fi 802.11 a/b/g/n, dual-band,
 •  Garancia: 1 Vit
89,00
EUR çmimi actual
Çmimi i rregullt me TVSH të kalkuluar.
Produkti gjendet në

Pajisje shtesë

Komente (0)

shkruaj komentin tënd

I nderuar vizitor, ky formular dedikohet vetëm për komente që kanë të bëjnë me produktin, cilësinë e tij, funksionalitetin dhe eksperiencën tuaj me të. Për çfarëdo pyetje dhe informate lidhur me produktin ose komente që nuk kanë të bëjnë me produktin dërgoni email.

Emri juaj:


Komenti yt:

Vleresimi: Keq            Mirë

Shënoni kodin më poshtë: