PHILIPS BT3226/14

philips bt3226/14

Shifra: 84052740
0 komente  0 komente
 •  Brisqe çeliku të pandryshkshëm
 •  E përshtatshme për fytyrë
 •  Gjërësia e presëses: 32 mm
 •  20 Rregullime të gjatësisë nga 0.5 mm - 10 mm
 •  Rregullim i gjatësië çdo 0.5 mm
 •  1 orë mbushje/përdorim 60 min
 •  Dritë që tregon gjendjen e baterisë
 •  Aksesorë: krehër, çantë
 •  Garancia: 2 Vite
-22%
Aksion
49,00
EUR çmimi actual
37,99
EUR çmimi haPPy Çmimi i rregullt me TVSH të kalkuluar.
Produkti gjendet në

Pajisje shtesë

Komente (0)

shkruaj komentin tënd

I nderuar vizitor, ky formular dedikohet vetëm për komente që kanë të bëjnë me produktin, cilësinë e tij, funksionalitetin dhe eksperiencën tuaj me të. Për çfarëdo pyetje dhe informate lidhur me produktin ose komente që nuk kanë të bëjnë me produktin dërgoni email.

Emri juaj:


Komenti yt:

Vleresimi: Keq            Mirë

Shënoni kodin më poshtë: