BOSCH WAN24290BY

bosch wan24290by

Shifra: 84052804
0 komente  0 komente
 •  Kapaciteti: 8 Kg
 •  Shpejtësia e rrotullimeve: 1200 rpm
 •  Klasa energjisë: A+++ (-10%)
 •  Nr. Programeve: 15
 •  Linja EXCLUSIV
 •  Lloji i motorrit: EcoSilence Drive™
 •  Teknologjia: VarioPerfect™/ActiveWater™
 •  Paneli i kontrollit: Elektronik
 •  Ekrani: LCD Display
 •  Përmasat: 85x60x55cm
 •  Niveli i zhurmës: 54/76dB
 •  Garancia: 5 Vite
599,00
EUR çmimi actual
Çmimi i rregullt me TVSH të kalkuluar.
Produkti gjendet në

Pajisje shtesë

Komente (0)

shkruaj komentin tënd

I nderuar vizitor, ky formular dedikohet vetëm për komente që kanë të bëjnë me produktin, cilësinë e tij, funksionalitetin dhe eksperiencën tuaj me të. Për çfarëdo pyetje dhe informate lidhur me produktin ose komente që nuk kanë të bëjnë me produktin dërgoni email.

Emri juaj:


Komenti yt:

Vleresimi: Keq            Mirë

Shënoni kodin më poshtë: