BEKO HILM64222S

beko hilm64222s

Shifra: 84052828
0 komente  0 komente
 •  Pllakë qeramike (montuese)
 •  4 sipërfaqe te ngrohjes
 •  2 pllaka Gaz + 2 pllaka Korent
 •  6 nivele të nxehtësisë
 •  Komandim mekanik
 •  Indikator i nxehtësisë
 •  Përmasat: 56x4.6x49 cm
 •  Garancia: 5 Vite
219,00
EUR çmimi actual
Çmimi i rregullt me TVSH të kalkuluar.
Produkti gjendet në

Pajisje shtesë

Komente (0)

shkruaj komentin tënd

I nderuar vizitor, ky formular dedikohet vetëm për komente që kanë të bëjnë me produktin, cilësinë e tij, funksionalitetin dhe eksperiencën tuaj me të. Për çfarëdo pyetje dhe informate lidhur me produktin ose komente që nuk kanë të bëjnë me produktin dërgoni email.

Emri juaj:


Komenti yt:

Vleresimi: Keq            Mirë

Shënoni kodin më poshtë: