BEKO DIS26021

beko dis26021

Shifra: 84052830
0 komente  0 komente
 •  Enëlarëse Montuese 45 cm
 •  Klasa energjisë: A++
 •  Kapaciteti: 10 sete
 •  Nr. Programeve: 6
 •  ProSmart Inverter
 •  Shpenzimet e energjisë: 211 kWh/vit
 •  Përmasat: 81.8x44.8x55 cm
 •  Niveli i zhurmës: 47 dB
 •  Garancia: 5 Vite
-14%
Aksion
349,00
EUR çmimi actual
299,00
EUR çmimi haPPy Çmimi i rregullt me TVSH të kalkuluar.
Produkti gjendet në

Pajisje shtesë

Komente (0)

shkruaj komentin tënd

I nderuar vizitor, ky formular dedikohet vetëm për komente që kanë të bëjnë me produktin, cilësinë e tij, funksionalitetin dhe eksperiencën tuaj me të. Për çfarëdo pyetje dhe informate lidhur me produktin ose komente që nuk kanë të bëjnë me produktin dërgoni email.

Emri juaj:


Komenti yt:

Vleresimi: Keq            Mirë

Shënoni kodin më poshtë: