FUEGO FG-120O/F

fuego fg-120o/f

Shifra: 84052885
0 komente  0 komente
 •  Kapaciteti: 12000 BTU
 •  On/Off (standard)
 •  Klasa energjisë: A
 •  Gas Ekologjik R410A
 •  Kapacitet në ftohje 5.1 kW
 •  Kapacitet në ngrohje 4.7 kW
 •  Niveli operativ: -7°C deri +43°C
 •  Qarkullimi i ajrit: 500m³/h
 •  LED Display
 •  Niveli i zhurmës: 42/55dB
 •  Garancia: 2 Vite
269,00
EUR çmimi actual
Çmimi i rregullt me TVSH të kalkuluar.
Produkti gjendet në

Pajisje shtesë

Komente (0)

shkruaj komentin tënd

I nderuar vizitor, ky formular dedikohet vetëm për komente që kanë të bëjnë me produktin, cilësinë e tij, funksionalitetin dhe eksperiencën tuaj me të. Për çfarëdo pyetje dhe informate lidhur me produktin ose komente që nuk kanë të bëjnë me produktin dërgoni email.

Emri juaj:


Komenti yt:

Vleresimi: Keq            Mirë

Shënoni kodin më poshtë: