PHILIPS FC9729/09

philips fc9729/09

Shifra: 84052909
0 komente  0 komente
 •  Fuqia e motorit: 650 W
 •  Fuqia thithëse: 420 W
 •  Klasë energjie 3AAA
 •  Teknologji: Power Cyclone 8
 •  Filtër kundër alergjisë
 •  Niveli i zhurmës: 76 dB
 •  Lloji i depozitës së pluhurit: Plastik
 •  Kapaciteti i pluhurit: 2 L
 •  Brushë TriActive
 •  Gjatësia e kabllit: 7 m
 •  Ngjyra: E kuqe & E zezë
 •  Garancia: 2 Vite
-16%
Aksion
219,00
EUR çmimi actual
184,99
EUR çmimi haPPy Çmimi i rregullt me TVSH të kalkuluar.
Produkti gjendet në

Pajisje shtesë

Komente (0)

shkruaj komentin tënd

I nderuar vizitor, ky formular dedikohet vetëm për komente që kanë të bëjnë me produktin, cilësinë e tij, funksionalitetin dhe eksperiencën tuaj me të. Për çfarëdo pyetje dhe informate lidhur me produktin ose komente që nuk kanë të bëjnë me produktin dërgoni email.

Emri juaj:


Komenti yt:

Vleresimi: Keq            Mirë

Shënoni kodin më poshtë: