FUEGO PIKA ET 14401

fuego pika et 14401

Shifra: 84052914
0 komente  0 komente
 •  Fuqia e motorit: 750 W
 •  Tipi i filtrit: AFS Filtër që pastrohet
 •  Niveli i zhurmës: 75 dB
 •  Lloji i depozitës së pluhurit: Plastik
 •  Kapaciteti i pluhurit: 2.5 L
 •  Gjatësia e kabllit: 5 m
 •  Aksesorë: Tub i ngushtë, brushë për per perde.
 •  Ngjyra: E kuqe
 •  Garancia: 1 Vit
75,00
EUR çmimi actual
Çmimi i rregullt me TVSH të kalkuluar.
Produkti gjendet në

Pajisje shtesë

Komente (0)

shkruaj komentin tënd

I nderuar vizitor, ky formular dedikohet vetëm për komente që kanë të bëjnë me produktin, cilësinë e tij, funksionalitetin dhe eksperiencën tuaj me të. Për çfarëdo pyetje dhe informate lidhur me produktin ose komente që nuk kanë të bëjnë me produktin dërgoni email.

Emri juaj:


Komenti yt:

Vleresimi: Keq            Mirë

Shënoni kodin më poshtë: