ANDROID TV BOX TX3

android tv box tx3

Shifra: 84052917
0 komente  0 komente
 •  Procesor: Quad Core
 •  RAM: 2 GB ; Rom 16 GB
 •  Wi-Fi, USB,
 •  Android 7.1
 •  Garancia: 6 Muaj
-35%
Aksion
69,00
EUR çmimi actual
45,00
EUR çmimi haPPy Çmimi i rregullt me TVSH të kalkuluar.
Produkti gjendet në

Pajisje shtesë

Komente (0)

shkruaj komentin tënd

I nderuar vizitor, ky formular dedikohet vetëm për komente që kanë të bëjnë me produktin, cilësinë e tij, funksionalitetin dhe eksperiencën tuaj me të. Për çfarëdo pyetje dhe informate lidhur me produktin ose komente që nuk kanë të bëjnë me produktin dërgoni email.

Emri juaj:


Komenti yt:

Vleresimi: Keq            Mirë

Shënoni kodin më poshtë: