LG 75UK6500PLA

lg 75uk6500pla

Shifra: 84053054
0 komente  0 komente
 •  Përmasat: 75" (190.5 cm)
 •  Rezolucioni: 4K Ultra HD (3840 x 2160)
 •  Smart TV (webOS 4.0)
 •  Frekuenca: 2000 Hz PMI
 •  Marrësi: DVB-C/T2/S2
 •  3 x HDMI 2 x USB Optical
 •  Zëri: 20W
 •  Wi-Fi
 •  4K Upscaler
 •  Active HDR Quad Core Processor
 •  Garancia: 2 Vite
-25%
Aksion
2.199,00
EUR çmimi actual
1.649,00
EUR çmimi haPPy Çmimi i rregullt me TVSH të kalkuluar.
Produkti gjendet në

Pajisje shtesë

Komente (0)

shkruaj komentin tënd

I nderuar vizitor, ky formular dedikohet vetëm për komente që kanë të bëjnë me produktin, cilësinë e tij, funksionalitetin dhe eksperiencën tuaj me të. Për çfarëdo pyetje dhe informate lidhur me produktin ose komente që nuk kanë të bëjnë me produktin dërgoni email.

Emri juaj:


Komenti yt:

Vleresimi: Keq            Mirë

Shënoni kodin më poshtë: