BOSCH CLIMATE5000-24BTU

bosch climate5000-24btu

Shifra: 84053089
0 komente  0 komente
 •  Kapaciteti: 24000 BTU
 •  INVERTER
 •  Klasa energjisë: A++/A+
 •  Gas Ekologjik R410A
 •  Autorestart
 •  Kapacitet në ftohje 7.0 kW
 •  Kapacitet në ngrohje 7.3 kW
 •  Niveli operativ: -15°C deri +50°C
 •  LED Display
 •  Niveli i zhurmës: 59/65dB
 •  Garancia: 3 Vite
-14%
Aksion
1.099,00
EUR çmimi actual
949,00
EUR çmimi haPPy Çmimi i rregullt me TVSH të kalkuluar.
Produkti gjendet në

Pajisje shtesë

Komente (0)

shkruaj komentin tënd

I nderuar vizitor, ky formular dedikohet vetëm për komente që kanë të bëjnë me produktin, cilësinë e tij, funksionalitetin dhe eksperiencën tuaj me të. Për çfarëdo pyetje dhe informate lidhur me produktin ose komente që nuk kanë të bëjnë me produktin dërgoni email.

Emri juaj:


Komenti yt:

Vleresimi: Keq            Mirë

Shënoni kodin më poshtë: