BEKO DFN28430X

beko dfn28430x

Shifra: 84053118
0 komente  0 komente
 •  Enëlarëse 60cm
 •  Klasa energjisë: A+++
 •  Kapaciteti: 14 Sete
 •  Nr. Programe: 8
 •  Teknologjia: ProSmart Inverter
 •  LCD Display
 •  Shpenzimet e energjisë: 237 kWh /vit
 •  Përmasat: 85x60x60cm
 •  Niveli i zhurmës: 44dB
 •  Garancia: 5 Vite
399,00
EUR çmimi actual
Çmimi i rregullt me TVSH të kalkuluar.
Produkti gjendet në

Pajisje shtesë

Komente (0)

shkruaj komentin tënd

I nderuar vizitor, ky formular dedikohet vetëm për komente që kanë të bëjnë me produktin, cilësinë e tij, funksionalitetin dhe eksperiencën tuaj me të. Për çfarëdo pyetje dhe informate lidhur me produktin ose komente që nuk kanë të bëjnë me produktin dërgoni email.

Emri juaj:


Komenti yt:

Vleresimi: Keq            Mirë

Shënoni kodin më poshtë: