LG 32LK610BPLB

lg 32lk610bplb

Shifra: 84053132
0 komente  0 komente
 •  Përmasat: 32" (81 cm)
 •  Rezolucioni: HD Ready (1366 x 768)
 •  Smart TV (webOS 4.0)
 •  Frekuenca: 100 Hz TM
 •  Marrësi: DVB-C/T2/S2
 •  2 x HDMI; 1 x USB; Optical
 •  Zëri: 10W
 •  Wi-Fi
-26%
Aksion
349,00
EUR çmimi actual
259,00
EUR çmimi haPPy Çmimi i rregullt me TVSH të kalkuluar.
Produkti gjendet në

Pajisje shtesë

Komente (0)

shkruaj komentin tënd

I nderuar vizitor, ky formular dedikohet vetëm për komente që kanë të bëjnë me produktin, cilësinë e tij, funksionalitetin dhe eksperiencën tuaj me të. Për çfarëdo pyetje dhe informate lidhur me produktin ose komente që nuk kanë të bëjnë me produktin dërgoni email.

Emri juaj:


Komenti yt:

Vleresimi: Keq            Mirë

Shënoni kodin më poshtë: