TEFAL ZE550D38

tefal ze550d38

Shifra: 84053229
0 komente  0 komente
" Fuqia: 800 W  •  Nivele shpejtësie: 2
 •  Kapaciteti i lëngut: 0.8 L
 •  Kapaciteti i enës së tulit: 1.4 L
 •  Diametri i tubit: 75 ml
 •  Materiali i sitës: Çelik që nuk ndryshket
 •  Ndalim i pikimit:
 •  Këmbëza që nuk rrëshqasin
 •  Ngjyra: Inox
 •  Garancia: 2 Vite
99,00
EUR çmimi actual
Çmimi i rregullt me TVSH të kalkuluar.
Produkti gjendet në

Pajisje shtesë

Komente (0)

shkruaj komentin tënd

I nderuar vizitor, ky formular dedikohet vetëm për komente që kanë të bëjnë me produktin, cilësinë e tij, funksionalitetin dhe eksperiencën tuaj me të. Për çfarëdo pyetje dhe informate lidhur me produktin ose komente që nuk kanë të bëjnë me produktin dërgoni email.

Emri juaj:


Komenti yt:

Vleresimi: Keq            Mirë

Shënoni kodin më poshtë: