LG 49LK6100PLB

lg 49lk6100plb

Shifra: 84053267
0 komente  0 komente
 •  Përmasat: 49" (123 cm)
 •  Rezolucioni: Full HD (1920 X 1080)
 •  Smart TV (webOS 4.0)
 •  Frekuenca: 1000 Hz PMI (True Motion 100)
 •  Marrësi: DVB-C/T2/S2
 •  2 x HDMI 2 x USB Optical
 •  Zëri: 20W
 •  Wi-Fi Quad Core Processor
-25%
Aksion
599,00
EUR çmimi actual
449,00
EUR çmimi haPPy Çmimi i rregullt me TVSH të kalkuluar.
Produkti gjendet në

Pajisje shtesë

Komente (0)

shkruaj komentin tënd

I nderuar vizitor, ky formular dedikohet vetëm për komente që kanë të bëjnë me produktin, cilësinë e tij, funksionalitetin dhe eksperiencën tuaj me të. Për çfarëdo pyetje dhe informate lidhur me produktin ose komente që nuk kanë të bëjnë me produktin dërgoni email.

Emri juaj:


Komenti yt:

Vleresimi: Keq            Mirë

Shënoni kodin më poshtë: