BOSCH BFL554MS0

bosch bfl554ms0

Shifra: 84053275
0 komente  0 komente
 •  Mikrovalë (montuese)
 •  Kapaciteti: 25 L
 •  Fuqia: 900 W
 •  Nivele te fuqisë: 5
 •  Funksione: 7 (AutoPilot)
 •  Funksion Defrost
 •  Kohëmatës digjital
 •  LED Display
 •  Touch Control, ChildLock
 •  Përmasat: 59.4x38.2x38.8 cm
 •  Garancia: 5 Vite
429,00
EUR çmimi actual
Çmimi i rregullt me TVSH të kalkuluar.
Produkti gjendet në

Pajisje shtesë

Komente (0)

shkruaj komentin tënd

I nderuar vizitor, ky formular dedikohet vetëm për komente që kanë të bëjnë me produktin, cilësinë e tij, funksionalitetin dhe eksperiencën tuaj me të. Për çfarëdo pyetje dhe informate lidhur me produktin ose komente që nuk kanë të bëjnë me produktin dërgoni email.

Emri juaj:


Komenti yt:

Vleresimi: Keq            Mirë

Shënoni kodin më poshtë: