FUEGO 32VE710T

fuego 32ve710t

Shifra: 84053342
0 komente  0 komente
 •  Përmasat: 32" (81 cm)
 •  Rezolucioni: HD Ready (1366 x 768)
 •  Smart TV
 •  Frekuenca: 100 Hz
 •  Marrësi: DVB-C/T
 •  HDMI USB SCART VGA
 •  Zëri: 12 W
 •  Garancia: 2 vite
199,00
EUR çmimi actual
Çmimi i rregullt me TVSH të kalkuluar.
Produkti gjendet në

Pajisje shtesë

Komente (0)

shkruaj komentin tënd

I nderuar vizitor, ky formular dedikohet vetëm për komente që kanë të bëjnë me produktin, cilësinë e tij, funksionalitetin dhe eksperiencën tuaj me të. Për çfarëdo pyetje dhe informate lidhur me produktin ose komente që nuk kanë të bëjnë me produktin dërgoni email.

Emri juaj:


Komenti yt:

Vleresimi: Keq            Mirë

Shënoni kodin më poshtë: