FUEGO 40VE710T

fuego 40ve710t

Shifra: 84053343
0 komente  0 komente
TV LED FUEGO 40VE710T  •  Përmasat: 40" (102 cm)
 •  Rezolucioni: Full HD (1920 X 1080)
 •  Smart TV
 •  Netflix
 •  Frekuenca: 400 Hz
 •  Marrësi: DVB-C/T2
 •  2 x HDMI; USB; Scart; Optical
 •  Zëri: 16 W
 •  Garancia: 2 Vite
-18%
Aksion
279,00
EUR çmimi actual
229,00
EUR çmimi haPPy Çmimi i rregullt me TVSH të kalkuluar.
Produkti gjendet në

Pajisje shtesë

Komente (0)

shkruaj komentin tënd

I nderuar vizitor, ky formular dedikohet vetëm për komente që kanë të bëjnë me produktin, cilësinë e tij, funksionalitetin dhe eksperiencën tuaj me të. Për çfarëdo pyetje dhe informate lidhur me produktin ose komente që nuk kanë të bëjnë me produktin dërgoni email.

Emri juaj:


Komenti yt:

Vleresimi: Keq            Mirë

Shënoni kodin më poshtë: