FUEGO 43VEU710T2

fuego 43veu710t2

Shifra: 84053345
0 komente  0 komente
 •  Përmasat: 43" (108 cm)
 •  Rezolucioni: 4K Ultra HD (3840 x 2160)
 •  Smart TV
 •  Netflix
 •  Frekuenca: 800 Hz
 •  Marrësi: DVB-C/T2
 •  2 x HDMI USB Scart Optical
 •  Zëri: 20 W
 •  Wi-Fi
 •  Garancia: 2 vite
379,00
EUR çmimi actual
Çmimi i rregullt me TVSH të kalkuluar.
Produkti gjendet në

Pajisje shtesë

Komente (0)

shkruaj komentin tënd

I nderuar vizitor, ky formular dedikohet vetëm për komente që kanë të bëjnë me produktin, cilësinë e tij, funksionalitetin dhe eksperiencën tuaj me të. Për çfarëdo pyetje dhe informate lidhur me produktin ose komente që nuk kanë të bëjnë me produktin dërgoni email.

Emri juaj:


Komenti yt:

Vleresimi: Keq            Mirë

Shënoni kodin më poshtë: