FUEGO 65VEU710T2

fuego 65veu710t2

Shifra: 84053348
0 komente  0 komente
 •  Përmasat: 65" (165 cm)
 •  Rezolucioni: 4K Ultra HD (3840 x 2160)
 •  Smart TV
 •  Netflix
 •  Frekuenca: 800 Hz
 •  Marrësi: DVB-C/T2
 •  3 x HDMI; USB; VGA; Optical
 •  Zëri: 24 W
 •  Garancia: 2 Vite
-28%
Aksion
829,00
EUR çmimi actual
599,00
EUR çmimi haPPy Çmimi i rregullt me TVSH të kalkuluar.
Produkti gjendet në

Pajisje shtesë

Komente (0)

shkruaj komentin tënd

I nderuar vizitor, ky formular dedikohet vetëm për komente që kanë të bëjnë me produktin, cilësinë e tij, funksionalitetin dhe eksperiencën tuaj me të. Për çfarëdo pyetje dhe informate lidhur me produktin ose komente që nuk kanë të bëjnë me produktin dërgoni email.

Emri juaj:


Komenti yt:

Vleresimi: Keq            Mirë

Shënoni kodin më poshtë: