FUEGO JY-Z005

fuego jy-z005

Shifra: 84053358
0 komente  0 komente
 •  Temperatura: 200 °C
 •  Fuqia: 28 W
 •  Pllaka: Qeramikë
 •  Ngjyra: E bardhë
 •  Garancia: 1 Vit
-40%
Aksion
10,00
EUR çmimi actual
5,99
EUR çmimi haPPy Çmimi i rregullt me TVSH të kalkuluar.
Produkti gjendet në

Pajisje shtesë

Komente (0)

shkruaj komentin tënd

I nderuar vizitor, ky formular dedikohet vetëm për komente që kanë të bëjnë me produktin, cilësinë e tij, funksionalitetin dhe eksperiencën tuaj me të. Për çfarëdo pyetje dhe informate lidhur me produktin ose komente që nuk kanë të bëjnë me produktin dërgoni email.

Emri juaj:


Komenti yt:

Vleresimi: Keq            Mirë

Shënoni kodin më poshtë: