SONY KD65AF8BAEP

sony kd65af8baep

Shifra: 84053373
0 komente  0 komente
 •  Përmasat: 65" (165 cm)
 •  Rezolucioni: 4K Ultra HD (3840 x 2160)
 •  Android TV (version 7.0)
 •  Marrësi: DVB-C/T2/S2
 •  4 x HDMI; 3 x USB; Optical
 •  HDR 10 (High Dynamic Range)
 •  4K HDR Processor X1 Extreme
 •  Google Play; 16 GB
 •  Zëri:50W Acoustic Surface
 •  Wi-Fi
-13%
Aksion
3.799,00
EUR çmimi actual
3.299,00
EUR çmimi haPPy Çmimi i rregullt me TVSH të kalkuluar.
Produkti gjendet në

Pajisje shtesë

Komente (0)

shkruaj komentin tënd

I nderuar vizitor, ky formular dedikohet vetëm për komente që kanë të bëjnë me produktin, cilësinë e tij, funksionalitetin dhe eksperiencën tuaj me të. Për çfarëdo pyetje dhe informate lidhur me produktin ose komente që nuk kanë të bëjnë me produktin dërgoni email.

Emri juaj:


Komenti yt:

Vleresimi: Keq            Mirë

Shënoni kodin më poshtë: