FUEGO 55ELU610ANDT

fuego 55elu610andt

Shifra: 84053717
0 komente  0 komente
 •  Përmasat: 55" (140 cm)
 •  Rezolucioni: 4K Ultra HD (3840 x 2160) 
 •  Android TV 
 •  Frekuenca: 400 Hz 
 •  Marrësi: DVB-C/T
 •  2 x HDMI USB Scart Optical 
 •  Zëri: 20 W 
 •  Wi-Fi 
 •  Garancia: 1 Vit
479,00
EUR çmimi actual
Çmimi i rregullt me TVSH të kalkuluar.
Produkti gjendet në

Pajisje shtesë

Komente (0)

shkruaj komentin tënd

I nderuar vizitor, ky formular dedikohet vetëm për komente që kanë të bëjnë me produktin, cilësinë e tij, funksionalitetin dhe eksperiencën tuaj me të. Për çfarëdo pyetje dhe informate lidhur me produktin ose komente që nuk kanë të bëjnë me produktin dërgoni email.

Emri juaj:


Komenti yt:

Vleresimi: Keq            Mirë

Shënoni kodin më poshtë: