HP LASERJET PRO M15A

hp laserjet pro m15a

Shifra: 84053759
0 komente  0 komente
 •  Teknologjia: Laser
 •  Ngjyrat: Toner / Black
 •  Rezolucioni: 600 x 600 DPI
 •  Shpejtesia e Printerit: 18 ppm
 •  Shpejtesia e Procesorit: 500 MHz
 •  Koha per faqen e pare: 8.4 s
 •  Garancia: 1 Vit
-29%
Aksion
119,00
EUR çmimi actual
85,00
EUR çmimi haPPy Çmimi i rregullt me TVSH të kalkuluar.
Produkti gjendet në

Pajisje shtesë

Komente (0)

shkruaj komentin tënd

I nderuar vizitor, ky formular dedikohet vetëm për komente që kanë të bëjnë me produktin, cilësinë e tij, funksionalitetin dhe eksperiencën tuaj me të. Për çfarëdo pyetje dhe informate lidhur me produktin ose komente që nuk kanë të bëjnë me produktin dërgoni email.

Emri juaj:


Komenti yt:

Vleresimi: Keq            Mirë

Shënoni kodin më poshtë: