SAMSUNG UE58NU7102KKKH

samsung ue58nu7102kkkh

Shifra: 84053763
0 komente  0 komente
 •  Përmasat: 58" (147.3 cm)
 •  Rezolucioni: 4K Ultra HD (3840 x 2160)
 •  Smart TV (Tizen Smart Hub 4.0)
 •  Frekuenca: 1300 Hz PQI
 •  Marrësi: DVB T2/C
 •  HDR , UHD Dimming
 •  3 x HDMI 2 x USB Optical
 •  Zëri: 20 W
 •  Wi-Fi
 •  Quad Core Processor
 •  Garancia: 5 Vite
999,00
EUR çmimi actual
Çmimi i rregullt me TVSH të kalkuluar.
Produkti gjendet në

Pajisje shtesë

Komente (0)

shkruaj komentin tënd

I nderuar vizitor, ky formular dedikohet vetëm për komente që kanë të bëjnë me produktin, cilësinë e tij, funksionalitetin dhe eksperiencën tuaj me të. Për çfarëdo pyetje dhe informate lidhur me produktin ose komente që nuk kanë të bëjnë me produktin dërgoni email.

Emri juaj:


Komenti yt:

Vleresimi: Keq            Mirë

Shënoni kodin më poshtë: