HP 250 G6 N4000 4GB/500GB

hp 250 g6 n4000 4gb/500gb

Shifra: 84053764
0 komente  0 komente
 •  CPU: Intel Celeron Dual Core N4000 / up to 2.6 GHz
 •  HDD: 500 GB
 •  RAM: 4 GB
 •  VGA: Intel UHD Graphics 600
 •  Ekrani: 15.6"
 •  Rezolucioni: 1920 x 1080 pixels
 •  Bluetooth
 •  1X10/100 Ethernet, 802.11 a/b/g/n/ac
 •  2XUSB 3.1, 1XUSB 2.0
 •  Garancia: 1 vit
249,00
EUR çmimi actual
Çmimi i rregullt me TVSH të kalkuluar.
Produkti gjendet në

Pajisje shtesë

Komente (0)

shkruaj komentin tënd

I nderuar vizitor, ky formular dedikohet vetëm për komente që kanë të bëjnë me produktin, cilësinë e tij, funksionalitetin dhe eksperiencën tuaj me të. Për çfarëdo pyetje dhe informate lidhur me produktin ose komente që nuk kanë të bëjnë me produktin dërgoni email.

Emri juaj:


Komenti yt:

Vleresimi: Keq            Mirë

Shënoni kodin më poshtë: