BEKO HSA47520

beko hsa47520

Shifra: 84037608
0 komente  0 komente
 •  Friz me ngrirje të thellë
 •  Klasa energjisë: A+
 •  Kapaciteti neto: 451 L
 •  Shpenzimet e energjisë: 350 kWh /vit
 •  Përmasat: 155x86x73cm
 •  Niveli i zhurmës: 44dB
 •  Garancia: 5 Vite
-14%
Aksion
349,00
EUR çmimi actual
299,00
EUR çmimi haPPy Çmimi i rregullt me TVSH të kalkuluar.
Produkti gjendet në

Pajisje shtesë

Komente (0)

shkruaj komentin tënd

I nderuar vizitor, ky formular dedikohet vetëm për komente që kanë të bëjnë me produktin, cilësinë e tij, funksionalitetin dhe eksperiencën tuaj me të. Për çfarëdo pyetje dhe informate lidhur me produktin ose komente që nuk kanë të bëjnë me produktin dërgoni email.

Emri juaj:


Komenti yt:

Vleresimi: Keq            Mirë

Shënoni kodin më poshtë: