ROWENTA EP1025F4
ROWENTA EP1025F4

rowenta ep1025f4

Shifra: 84039467
0 komente  0 komente
 •  Piskatore
 •  Numri i piskatoreve: 24
 •  Nivele shpejtesie: 2
 •  Toptha të vegjël për masazh
 •  Aksesore shtese: brushë
 •  Garancia: 2 Vite
-48%
Aksion
25,00
EUR çmimi actual
12,99
EUR çmimi haPPy Çmimi i rregullt me TVSH të kalkuluar.
Produkti gjendet në

Pajisje shtesë

Komente (0)

shkruaj komentin tënd

I nderuar vizitor, ky formular dedikohet vetëm për komente që kanë të bëjnë me produktin, cilësinë e tij, funksionalitetin dhe eksperiencën tuaj me të. Për çfarëdo pyetje dhe informate lidhur me produktin ose komente që nuk kanë të bëjnë me produktin dërgoni email.

Emri juaj:


Komenti yt:

Vleresimi: Keq            Mirë

Shënoni kodin më poshtë: