BEKO HS210520

beko hs210520

Shifra: 84043599
0 komente  0 komente
 •  Friz me ngrirje të thellë
 •  Klasa energjisë: A+
 •  Kapaciteti neto: 104 L
 •  Shpenzimet e energjisë: 173 kWh /vit
 •  Përmasat: 86x54x61cm
 •  Niveli i zhurmës: 41dB
 •  Garancia: 5 Vite
179,00
EUR çmimi actual
Çmimi i rregullt me TVSH të kalkuluar.
Produkti gjendet në

Pajisje shtesë

Komente (0)

shkruaj komentin tënd

I nderuar vizitor, ky formular dedikohet vetëm për komente që kanë të bëjnë me produktin, cilësinë e tij, funksionalitetin dhe eksperiencën tuaj me të. Për çfarëdo pyetje dhe informate lidhur me produktin ose komente që nuk kanë të bëjnë me produktin dërgoni email.

Emri juaj:


Komenti yt:

Vleresimi: Keq            Mirë

Shënoni kodin më poshtë: