GRUNDIG FIGARO HS 6130

grundig figaro hs 6130

Shifra: 84044725
0 komente  0 komente
 •  Temperatura: 120 - 210 °C
 •  Diametri: 13 - 25 mm
 •  Shtrese e cilindrit: Qeramike/Tourmaline
 •  Koha e ngrohjes: 30 sec
 •  Ndalje automatike: pas 60 min
 •  Aksesorë shtesë: Dorezë
 •  Garancia: 2 Vite
29,00
EUR çmimi actual
Çmimi i rregullt me TVSH të kalkuluar.
Produkti gjendet në

Pajisje shtesë

Komente (0)

shkruaj komentin tënd

I nderuar vizitor, ky formular dedikohet vetëm për komente që kanë të bëjnë me produktin, cilësinë e tij, funksionalitetin dhe eksperiencën tuaj me të. Për çfarëdo pyetje dhe informate lidhur me produktin ose komente që nuk kanë të bëjnë me produktin dërgoni email.

Emri juaj:


Komenti yt:

Vleresimi: Keq            Mirë

Shënoni kodin më poshtë: