GRUNDIG MC6040

grundig mc6040

Shifra: 84044734
0 komente  0 komente
 •  Materiali i brisqeve: Qeramikë
 •  Gjërësia e presëses: 40 mm
 •  Rregullime të gjatësisë: 2 mm - 41 mm
 •  Lloji i përdorimit: Pa kabllo
 •  Përdorim 40 min pa kabllo
 •  E përshtatshme për flokë & mjekër
 •  Bazë për mbushje të baterisë
 •  Pastrohet me ujë
 •  Aksesorë: Brushë
 •  Garancia: 2 Vite
-34%
Aksion
35,00
EUR çmimi actual
22,99
EUR çmimi haPPy Çmimi i rregullt me TVSH të kalkuluar.
Produkti gjendet në

Pajisje shtesë

Komente (0)

shkruaj komentin tënd

I nderuar vizitor, ky formular dedikohet vetëm për komente që kanë të bëjnë me produktin, cilësinë e tij, funksionalitetin dhe eksperiencën tuaj me të. Për çfarëdo pyetje dhe informate lidhur me produktin ose komente që nuk kanë të bëjnë me produktin dërgoni email.

Emri juaj:


Komenti yt:

Vleresimi: Keq            Mirë

Shënoni kodin më poshtë: