BEKO DN161220X

beko dn161220x

Shifra: 84043174
0 komente  0 komente
 •  Frigorifer i kombinuar
 •  No Frost
 •  Mbrojtje Anti-bakteriale
 •  Klasa energjisë: A+
 •  Kapaciteti neto: 566 L
 •  Kapaciteti i frigoriferit: 417 L
 •  Kapaciteti i frizit: 139 L
 •  Shpenzimet e energjisë: 454 kWh /vit
 •  Përmasat: 183x84x75cm
 •  Niveli i zhurmës: 43dB
 •  Garancia: 5 Vite
-22%
Aksion
899,00
EUR çmimi actual
699,00
EUR çmimi haPPy Çmimi i rregullt me TVSH të kalkuluar.
Produkti gjendet në

Pajisje shtesë

Komente (0)

shkruaj komentin tënd

I nderuar vizitor, ky formular dedikohet vetëm për komente që kanë të bëjnë me produktin, cilësinë e tij, funksionalitetin dhe eksperiencën tuaj me të. Për çfarëdo pyetje dhe informate lidhur me produktin ose komente që nuk kanë të bëjnë me produktin dërgoni email.

Emri juaj:


Komenti yt:

Vleresimi: Keq            Mirë

Shënoni kodin më poshtë: