TEFAL HT617138

tefal ht617138

Shifra: 84043236
0 komente  0 komente
 •  Fuqia: 500 W
 •  Nivele shpejtësie: 5 + Turbo
 •  Kapaciteti i enës: 3,3 L
 •  Materiali i enës: Plastik
 •  Numri i përzirëseve: 2 + 2
 •  Aksesor shtesë: Blender dore, Grirese
 •  Ngjyra: E bardhë
 •  Garancia: 2 Vite
99,00
EUR çmimi actual
Çmimi i rregullt me TVSH të kalkuluar.
Produkti gjendet në

Pajisje shtesë

Komente (0)

shkruaj komentin tënd

I nderuar vizitor, ky formular dedikohet vetëm për komente që kanë të bëjnë me produktin, cilësinë e tij, funksionalitetin dhe eksperiencën tuaj me të. Për çfarëdo pyetje dhe informate lidhur me produktin ose komente që nuk kanë të bëjnë me produktin dërgoni email.

Emri juaj:


Komenti yt:

Vleresimi: Keq            Mirë

Shënoni kodin më poshtë: