WHIRLPOOL AKT8190/BA

whirlpool akt8190/ba

Shifra: 84049475
0 komente  0 komente
 •  Pllakë qeramike (montuese)
 •  4+2 sipërfaqe te ngrohjes
 •  Zona ekspres
 •  Komandim digjital
 •  Indikator i nxehtësis
 •  Child lock
 •  Përmasat: 58x4.6x51cm
 •  Garancia: 2 Vite
279,00
EUR çmimi actual
Çmimi i rregullt me TVSH të kalkuluar.
Produkti gjendet në

Pajisje shtesë

Komente (0)

shkruaj komentin tënd

I nderuar vizitor, ky formular dedikohet vetëm për komente që kanë të bëjnë me produktin, cilësinë e tij, funksionalitetin dhe eksperiencën tuaj me të. Për çfarëdo pyetje dhe informate lidhur me produktin ose komente që nuk kanë të bëjnë me produktin dërgoni email.

Emri juaj:


Komenti yt:

Vleresimi: Keq            Mirë

Shënoni kodin më poshtë: