BEKO WMY71283LMSB2S

beko wmy71283lmsb2s

Shifra: 84049489
0 komente  0 komente
 •  Kapaciteti: 7 Kg
 •  Shpejtësia e rrotullimeve: 1200 rpm
 •  Klasa energjisë: A+++
 •  Nr. Programeve: 16
 •  Paneli i kontrollit: Elektronik
 •  Ekrani: LED Display
 •  Teknologjia: AquaFusion
 •  Lloji i motorrit: ProSmart Inverter
 •  Përmasa e derës: 50 cm
 •  Përmasat: 85x60x55cm
 •  Niveli i zhurmës: 58/70dB
 •  Garancia: 5 Vite
-19%
Aksion
369,00
EUR çmimi actual
299,00
EUR çmimi haPPy Çmimi i rregullt me TVSH të kalkuluar.
Produkti gjendet në

Pajisje shtesë

Komente (0)

shkruaj komentin tënd

I nderuar vizitor, ky formular dedikohet vetëm për komente që kanë të bëjnë me produktin, cilësinë e tij, funksionalitetin dhe eksperiencën tuaj me të. Për çfarëdo pyetje dhe informate lidhur me produktin ose komente që nuk kanë të bëjnë me produktin dërgoni email.

Emri juaj:


Komenti yt:

Vleresimi: Keq            Mirë

Shënoni kodin më poshtë: