WHIRLPOOL AKP742IX

whirlpool akp742ix

Shifra: 84049570
0 komente  0 komente
 •  Furrë montuese
 •  Multifunksionale
 •  Klasa energjisë: A
 •  Kapaciteti: 60 L
 •  8 Funksione
 •  Grill, Ventilator
 •  Paneli i kontrollit: Mekanik
 •  Kohëmatës digjital
 •  Funksioni SmartClean
 •  Përmasat: 60x56x55cm
 •  Garancia: 2 Vite
259,00
EUR çmimi actual
Çmimi i rregullt me TVSH të kalkuluar.
Produkti gjendet në

Pajisje shtesë

Komente (0)

shkruaj komentin tënd

I nderuar vizitor, ky formular dedikohet vetëm për komente që kanë të bëjnë me produktin, cilësinë e tij, funksionalitetin dhe eksperiencën tuaj me të. Për çfarëdo pyetje dhe informate lidhur me produktin ose komente që nuk kanë të bëjnë me produktin dërgoni email.

Emri juaj:


Komenti yt:

Vleresimi: Keq            Mirë

Shënoni kodin më poshtë: