PHILIPS FC6141/01

philips fc6141/01

Shifra: 84049755
0 komente  0 komente
 •  Fuqia: 120 W
 •  Fuqia thithëse: 9 W
 •  Bateri: 22 V
 •  Mundesi rimbushje ne veture
 •  Niveli i zhurmës: 81 dB
 •  Kapaciteti i pluhurit: 0.5 L
 •  Aksesore te ndryshem
 •  Çante per ruajtje ne makine
 •  Ngjyra: E zeze
 •  Garancia: 2 Vite
-28%
Aksion
69,00
EUR çmimi actual
49,99
EUR çmimi haPPy Çmimi i rregullt me TVSH të kalkuluar.
Produkti gjendet në

Pajisje shtesë

Komente (0)

shkruaj komentin tënd

I nderuar vizitor, ky formular dedikohet vetëm për komente që kanë të bëjnë me produktin, cilësinë e tij, funksionalitetin dhe eksperiencën tuaj me të. Për çfarëdo pyetje dhe informate lidhur me produktin ose komente që nuk kanë të bëjnë me produktin dërgoni email.

Emri juaj:


Komenti yt:

Vleresimi: Keq            Mirë

Shënoni kodin më poshtë: