BEKO HIC63401T

beko hic63401t

Shifra: 84049885
0 komente  0 komente
 •  Pllakë qeramike (montuese)
 •  3+1 sipërfaqe te ngrohjes
 •  Zona ekspres
 •  Komandim digjital
 •  Indikator i nxehtësis
 •  Child lock
 •  Përmasat: 58x5.5x51cm
 •  Garancia: 5 Vite
-17%
Aksion
239,00
EUR çmimi actual
199,00
EUR çmimi haPPy Çmimi i rregullt me TVSH të kalkuluar.
Produkti gjendet në

Pajisje shtesë

Komente (0)

shkruaj komentin tënd

I nderuar vizitor, ky formular dedikohet vetëm për komente që kanë të bëjnë me produktin, cilësinë e tij, funksionalitetin dhe eksperiencën tuaj me të. Për çfarëdo pyetje dhe informate lidhur me produktin ose komente që nuk kanë të bëjnë me produktin dërgoni email.

Emri juaj:


Komenti yt:

Vleresimi: Keq            Mirë

Shënoni kodin më poshtë: